Systeemverandering wereldwijd – Broederlijk Delen

Vorig jaar begon de lockdown aan het begin van de campagne van Broederlijk Delen waardoor deze als het ware in het water viel. We werden met z’n allen overvallen door het virus. In 2021 zal de campagne van Broederlijk Delen nog steeds in speciale omstandigheden moeten gebeuren, zoals zoveel andere zaken. Dit jaar echter heeft een team van Broederlijk Delen zich degelijk voorbereid om de campagne alsnog te laten slagen in deze moeilijke coronatijden. Het zou een feestjaar moeten zijn voor Broederlijk Delen, want dit jaar bestaat Broederlijk Delen zestig jaar.

Lanceermomenten

De lanceermomenten om de campagne aan te kondigen gebeuren dit jaar allemaal digitaal.
Zo zaten we onlangs met 130 mensen achter ons scherm in plaats van samen in een zaal.
Voor de verschillende workshops werden we dan verdeeld in verschillende break-out-rooms.
Een mens leert nogal wat bij op vlak van digitaal werken. In de verschillende workshops kregen we meer uitleg over landen waar Broederlijk Delen aan het werk is en waarom deze landen: Congo, Israël-Palestina en Bolivia.

[…]

Lees meer in KERK & leven van 10 februari 2021

Broederlijk Delen 60 jaar!

Dat Broederlijk Delen dit jaar zestig jaar wordt kunnen we toch niet ongemerkt laten voorbijgaan. We kunnen op een feestelijke manier campagne voeren. Apero- of ontbijtboxen aanbieden ten voordele van Broederlijk Delen is er een voorbeeldje van. Wie meer inspiratie wil kan best even een kijkje nemen op de website: www.broederlijkdelen.be

Heb je inspiratie maar wil je daarbij nog ondersteuning ter plaatse, onze werkgroep Broederlijk Delen staat voor je klaar.

Ann Van Nieuwenhove