Geslaagde startavond Broederlijk Delen 2023

Na drie jaar onderbreking door corona, mochten we opnieuw veel volk verwelkomen op onze startavond van Broederlijk Delen, ook startavond van de vasten.

EEN HARDCORE ACTIVIST

Wat een slogan, dachten we aan het begin van de avond, maar deze woorden werden gedurende de avond steeds duidelijker, want we mochten enkele hardcore activisten beluisteren. We hopen dat we een aantal mensen wakker hebben gemaakt met deze stevige getuigenissen, over het Zuiden, maar ook verhalen van hier bij ons.

LEVEND(IG)E GETUIGENISSEN

Verhalen van mensen die er met beide voeten in hebben gestaan, of nog steeds instaan, niets is zo sterk. De belangstelling en de aandacht voor onze twee gastsprekers was dan ook bijzonder groot. Piet Vander Veken bracht een verhaal van zijn fietstocht door Senegal, waarbij hij vier projecten, mede gedragen door Broederlijk Delen, bezocht. Het was heel interessant en verduidelijkend hoe Broederlijk Delen werkt. Op deze manier bracht Piet en zijn medereizigers veel geld binnen voor Broederlijk Delen, want de georganiseerde fietstochten, Dwars door… zijn steeds sponsortochten.

[…]

Lees meer in KERK & leven van 1 maart 2023

Ann Van Nieuwenhove