Femma Goeferdinge stelt zich voor

(C) Lisa Bilterijst

Femma – tot 2012 bekend onder de naam Kristelijke Arbeidersvrouwen –  is een vereniging met 65 000 leden, actief in zo’n 750 groepen in Vlaanderen en Brussel.

Sinds 1959 brengt onze vereniging vrouwen van Goeferdinge en omstreken samen tijdens tal van activiteiten als alom gekende naam K.A.V. Goeferdinge.

In de huidige, moderne tijd met een druk dagelijks leven, de zorg voor het gezin, een veeleisende job, een hobby of het lid zijn van één of andere vereniging telt Femma Goeferdinge momenteel 145 leden, waarvan 19 kernleden. Geëngageerde vrijwilligers maken en dragen onze vereniging. De bestuursleden komen iedere eerste woensdag van de maand samen om de voorbije en komende activiteiten te bespreken en te evalueren. We zijn er met zijn allen van overtuigd dat ook vandaag verenigingen als Femma en ook andere parochiale verenigingen  noodzakelijk zijn om de parochie en de gemeenschap van mensen te blijven kennen en eventueel te helpen.

Femma schept ontmoetingskansen, beweegt vrouwen en verdedigt hun belangen. Zo bouwen we aan een wereld waarin elke vrouw zich ontplooit. Rechtvaardigheid en solidariteit inspireren ons.

[…]

Lees meer in KERK & leven van 14 oktober 2015

De kernleden van Femma Goeferdinge.