Feestjaar welzijnsschakel Steksken

Uitgerekend tien jaar geleden stonden we met enkele mensen voor het eerst op de wekelijkse markt met een actie voor welzijnszorg. Soep op de stoep. Het was rond het thema senioren en armoede en we boden koekjes/taartjes aan op de markt!

De slogan was “armoede verjaart niet” en blijkbaar is dat al 10 jaar geleden…

Proficiat!!! Steksken verjaart wel!!!

Tien jaar geleden

Alles was nog zo nieuw voor mij. Hoe zou ik mijn taak als parochie assistente invullen? Ik was amper drie maanden bezig en kreeg dit voorstel. Zonder veel nadenken zei ik “ja”. Lieven De Pril, die naast me stond, was heel blij met mijn ja-woord. Hij zou me het eerste jaar begeleiden in het oprichten van een welzijnsschakel in Geraardsbergen. Heel de geschiedenis van Steksken kan ik niet op één blaadje schrijven, maar ik kan jullie wel meedelen dat we nu een flink uitgebouwde welzijnsschakel zijn die heel wat mensen bereikt en nauwe banden heeft met andere organisaties die zich inzetten voor mensen met noden.

[…]

Lees meer in KERK & leven van 14 december 2022

Ann,