WIJ WUIVEN ONZE PASTOORS UIT

In het weekend van 15 en 16 juli willen we pastoor Luc en pastoor Robbrecht danken voor hun jaren van inzet in onze parochies.

Op zaterdag 15 juli om 17.30 uur zullen we in de Sint-Machariuskerk te Nederboelare samen met de parochianen van pastoor Luc Verhasselt vieren en danken omdat hij ons voorging in de naam van Jezus Christus als christen gemeenschap. Na de eucharistieviering volgt een afscheidsdrink. In dit weekend zullen geen vieringen plaatsvinden in de andere kerken. We nodigen de parochianen van Goeferdinge, Zarlardinge, Nederboelare, Overboelare, Moerbeke, Viane en Onkerzele allen uit om samen pastoor Luc te danken en hem te zenden naar zijn nieuwe opdracht in de parochie Nevele. Pastoor Luc wordt aangesteld in Hansbeke (Nevele) op zondag 13 augustus om 15.00 uur.

Op zondag 16 juli om 9.30 uur willen we in Ophasselt met de parochianen van pastoor Robbrecht De Latte vieren uit dankbaarheid. We nodigen de parochianen van Smeerebbe, Vloerzegem, Schendelbeke, Idegem en Ophasselt uit om samen eucharistie te vieren en om hem te zenden naar zijn nieuwe opdracht in Sinaai, Belsele-Waas en Puivelde. Na de viering in Ophasselt komen we samen in Zaal De Garve voor een afscheidsdrink. Pastoor Robbrecht wordt aangesteld in zijn nieuwe parochies op zondag 20 augustus om 10.30 uur. Ook daartoe willen we jullie allen uitnodigen.