WARMSTE WEEK ACTIE – JOKRI VOOR JONGEREN

Op zondag 19 november 2017 organiseert Jokri Geraardsbergen haar jaarlijkse Warmste Week-actie in het kader van “Jokri voor Jongeren” en het ondertussen alom gekende initiatief van Studio Brussel.

Dit jaar werd de vzw TEJO gekozen als goed doel i.s.m. IJD Gent, onze overkoepelende organisatie.
TEJO wil ervoor zorgen dat alle jongeren die therapeutische hulp nodig hebben, deze tijdig en gratis kunnen krijgen. Door het terugschroeven van subsidies en het wegvallen van de “Rode Neuzenactie” van VTM, waar zij voor een groot deel van afhankelijk zijn, kunnen ze wel wat extra steun gebruiken.
Dus wil elke Jokri-groep van ons bisdom trachten een actie op poten te zetten met als doel één groot bedrag in te zamelen in naam van de Jokri-jongeren van Oost-Vlaanderen.
Op deze manier proberen we jongeren warm te maken om zich in te zetten voor anderen die het moeilijk hebben. En hoe kan dat beter en toegankelijker dan dit naar andere jongeren toe te doen.

Wij zullen alvast ons steentje bijdragen met een chocomelkactie om 12.00 u. in de Sint-Bartholomeuskerk op de Markt van Geraardsbergen-Centrum, dit na de eucharistieviering van 11.00 u. met de kandidaat-vormelingen van 2018.

De chocomelk zal alvast goed opgewarmd zijn en daarnaast zullen we er heerlijke zelfgemaakte gebakjes bij verkopen.

Bent u ook al WARMgedraaid voor de Warmste Week? Van harte welkom en laat de barmHARTigheid opnieuw oplaaien in het Geraardsbergse zoals vorig jaar. Wij zullen alvast paraat zijn, beloofd! Hopelijk tot dan!