Kerk & leven

Goed nieuws voor iedereen!

logo_kerkenleven
Het parochieblad is er elke week voor jou! Blijf op de hoogte van al wat er in jouw omgeving reilt en zeilt.
Het parochieblad brengt het nieuws uit je eigen omgeving, daar waar jij woont en leeft, waar mensen elkaar ontmoeten in jeugdbewegingen of sportclub, sociale organisatie, aan de schoolpoort of in de kerk.

In een tijd waar verzuring en ieder-voor-zich veel gehoorde klachten zijn, laten wij een ander geluid horen. Verhalen van inzet, engagement en van hartverwarmende contacten brengen wij in Kerk + Leven.

Hoe abonneren?

Een abonnement op Kerk & leven kost je slechts 38 euro , een steunabonnement kan vanaf 40 euro.
Betalen kan door middel van overschrijving op het rekeningnummer BE13 0682 3392 6439 van K & L Geraardsbergen met als mededeling uw eventueel abonnementsnummer (begint met 3972) of uw naam en adres.
Neemt u tijdens het jaar een abonnement? Dat kan, u betaalt dan 3,5 euro per resterende maand. Het abonnement start bij het begin van de volgende maand. Voor meer informatie neemt u contact op het met parochiaal secretariaat.

Verantwoordelijke Kerk & leven

Editie Geraardsbergen

Wij kunnen u enkel helpen voor de editie Geraardsbergen voor andere edities of regio’s moet u contact opnemen met de lokale verantwoordelijke of de dienst parochiebladen bij drukkerij Halewijn.

Parochiaal secretariaat
Markt 34 / 9500 Geraardsbergen
Tel (054) 43 88 80
secretariaat@kerkingeraardsbergen.be