Altijd goed nieuws! Herabonneer op het parochieblad.

(c) Frank Bahnmüller

U kent als trouwe lezer Kerk & Leven als het weekblad van de katholieke kerk in Vlaanderen dat nieuws brengt uit de parochies in Geraardsbergen, het bisdom Gent en het Vlaamse kerklandschap.

Het jaar 2016 loopt stilaan naar zijn einde. Het is de tijd voor de hernieuwing van abonnementen. Ook voor ons parochieblad Kerk & Leven. Hernieuw uw abonnement en blijf ook in 2017 op de hoogte van wat er reilt en zeilt binnen de parochies in Geraardsbergen, in onze verenigingen en werkgroepen. We voegen er af en toe een bezinnend artikel aan toe. Natuurlijk verdienen de algemene bladzijden en de teksten van het bisdom Gent onze aandacht.

HERNIEUW UW ABONNEMENT
Een abonnement voor een jaar kost 36 euro, hiervoor krijgt u 48 nummers in de bus. Wilt u geen onderbreking in het ontvangen van uw parochieblad, stort dan dit bedrag vóór 15 november 2016 op rekeningnummer BE13 0682 3392 6439 van Kerk & leven Geraardsbergen, Markt 34, 9500 Geraardsbergen. Een steunabonnement kan vanaf 40 euro. Het is niet zeker dat hiervoor iemand bij u langs komt. U kunt best het rekeningnummer overnemen bij uw bankoverschrijving.

BELANGRIJK!! Vermeld bij de mededeling uw abonneenummer, te vinden rechts bovenaan op de voorpagina net boven de naam. Het bestaat uit 8 cijfers: (voorbeeld) 36720183.

NIEUWE ABONNEES
Kent u nieuwe abonnees of mensen die interesse hebben in het parochieblad? Aarzel dan niet om ons te contacteren met hun gegevens voor eind oktober. Zij hoeven niet tot begin 2017 te wachten om Kerk & Leven te lezen. Vanaf november valt het parochieblad reeds in de bus!

Hebt u nog vragen? Bel gerust naar het parochiaal secretariaat (tel. 054 43 88 80), of stuur een e-mail naar secretariaat@kerkingeraardsbergen.be

We danken u alvast voor uw blijvend vertrouwen!

MARKTACTIE
Ook dit jaar is er een standje op de wekelijkse markt van Geraardsbergen, en dit op maandag 31 oktober.
Nieuwe abonnees kunnen een abonnement op het parochieblad aanvragen en krijgen vanaf november 2016 reeds het parochieblad. Bestaande abonnees zijn uiteraard ook welkom voor een kleine attentie.

VRIJWILLIGER WORDEN?
Misschien ziet u het wel zitten om u in te zetten voor de hernieuwing van het parochieblad en wil u vrijwilliger worden voor de herabonnering in oktober en november. Neem dan contact op met het parochiaal secretariaat.